0031 (0) 35-888 34 87info@snowrebels.nl

Unity Snowboards

Home / Unity Snowboards

UNITY snowboards, real Fast Moving Consumer Goods

Nog redelijk onbekend in Nederland maar sinds 1995 levert Unity de hoogste kwaliteit snowboards.

Vanuit het hart van de Rocky Mountains wordt elk Unity board nog door gepassioneerde snowboarders met de hand gemaakt. Er wordt enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen zoals een aangepaste uiterst gehard epoxy-systeem in combinatie met esdoorn en espenhout kernen. Dit geeft een werkelijk unieke demping aan alle Unity planken en onderscheidt zich hierin van alle andere boards op de markt. Doordat er op elk punt in het productieproces teamriders betrokken blijven, worden deze boards continue aangepast en verbeterd. 2 jaar garantie op fabricagefouten geeft aan hoe zeker en trots Unity is van hun eindproducten.

Unity is sinds 2014 veelvuldig op het podium geklommen naast de grote gevestigde namen. Taylor Gold heeft in 2014 zijn naam bewezen (1ste) bij zowel de Copper Grand Prix als Dew Tour.

Naast Taylor zijn er meerdere pros actief: Arielle Gold J.J. Thomas Matt Annetts

Deze pro-riders kiezen voor Unity en niet zomaar. Unity onderscheidt zich door focus op kwaliteit en passie. Zo leveren ze geen accessoires als goggles, helmen, bindings of whatever….Unity maakt boards. Die handgemaakte kwaliteit in combinatie met een diepe passie voor de bergen en de sneeuw, voel je als je een Unity board rijdt.

Wat Unity uniek maakt:

  • De eigenaar Pete is een die hard Freerider met zoveel passie in zijn lijf dat hij blijft innoveren en uitproberen met de nieuwste materialen
  • Unity ontwerpt en verbeterd alleen snowboards. Die toewijding voel je gewoon terug in het rijden op een Unity.
  • De boards zijn hand made in the USA, en niet in Asia
  • 2 jaar garantie in plaats van de gebruikelijke 1 jaar

Kun je niet wachten om de experimentele boards uit te proberen? SnowRebels heeft jouw unieke Unity board op voorraad. Afwijkende maten leveren we binnen twee weken.

Unity snowboards

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
[product_category category=”unity-snowboards” per_page=”12″ columns=”4″ orderby=”date” order=”desc”]