0031 (0) 35-888 34 87info@snowrebels.nl

Something about us

Home / Something about us

SnowRebels, Snowboarding is what we do!

wissman_16_CY0R8158

En vanuit die passie zijn wij begonnen met het importeren en distribueren van merken die buiten Nederland succesvol zijn maar hier moeilijk of niet te verkrijgen zijn.
SnowRebels levert het beste, exclusieve, materiaal voor jou.

SnowRebels is een van de weinige importeurs en distributeurs die zicht richt op “rider owned” snowboard fabrikanten. Veel merken claimen dat ze worden gerund door de rijders zelf wat in de praktijk vaak niet het geval is. Niet dat dat erg is, maar het feit is wel dat wanneer merken groeien en uitbreiden, ze andere “professionals” nodig hebben om zorg te dragen voor de financiële en administratieve business. Het gevolg hiervan is dat de vaste kern van sneeuwfanaten wordt verdund met mensen die er alleen voor de job werken en niet per se voor de passie. Bij “rider owned” gebeurt alles wel door deze passie fanaten zelf….en dat maakt ons verschil!

Wij zijn voor jou op zoek gegaan naar sterke brands die in Nederland en daarbuiten nog relatief nieuw en onbekend zijn. De mainstream merken laten we links liggen want wij experimenteren liever met exclusief materiaal en streven hierbij naar het beste resultaat op de berg.

Zo hebben wij onder andere Unity snowboards en Smokin’ snowboards voor je ontdekt. Vanuit het hart van de hardcore snowboard scene in de USA (o.a. Colorodo en Lake Tahoe)  maken doorgewinterde riders, hand-made kwaliteitsboards. Deze unieke manier van werken levert bijzonder presterende boards op.

Dat is de reden waarom we een speciale band hebben met Unity & Smokin’ Snowboards. Gemaakt door en voor snowboarders! Kom ons een keer ontmoeten in real life op een van de events waar we bij aanwezig zijn!

TRUST AND TRY US!

Bel ons voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

SnowRebels
Heulakker 1
1231 NT  Loosdrecht
T: 0031-358883487

Ons BTW nummer treft u aan op onze facturen.

Algemene voorwaarden